Glasramen op maat

Eigentijdse glasramen op maat

Ongetwijfeld werd je ooit geïntrigeerd door de magische uitstraling van een glasraam in bijvoorbeeld een art deco-/art nouveau-woning of een horeca-zaak. Droom je van een glasraam bij u thuis of in uw zaak? Dan is er goed nieuws voor jou: die droom ligt binnen handbereik en glasramen zijn bovendien weer helemaal hip geworden.

Als ambachtelijk glas-in-lood maker, ontwerp en realiseer ik moderne glasramen op maat in een subtiel kleurenpalet en met een uitgekiende lijnvoering afgestemd op de plaats waar het komt. Vanaf de plaatsing zorgt het jarenlang voor een fascinerend lichtspel dat niemand onberoerd zal laten. Bovendien zal het jouw woning een mooie upgrade geven die elke bezoeker zal opmerken.

Uniek.

Elk nieuw glasraam is een unieke creatie en wordt volledig handgemaakt volgens de regels van de kunst. Het ontwerp (de tekening en het kleurenpalet) wordt immers helemaal afgestemd op de plaats waar het komt. Daarbij wordt rekening gehouden met de stijl/kleur van jouw interieur, de oriëntatie van het raam, het achterliggende zicht en de voorbeelden die jou inspireren.

Slow design.

Tijdens een bezoek aan de plaats waar de glasramen op maat moeten komen, bespreken we het ontwerp/het lijnenspel/het gewenste kleurenpalet en de selectie van de glassoort(en). Voor het ontwerp, geef ik de voorkeur aan het tijdloze karakter van een abstracte tekening.

Nauw overleg.

Ik bezorg jou binnen de week een ontwerp (een digitale simulatie van het glasraam op de voorziene plaats) en een heldere offerte. Van zodra je het voorstel goedkeurt, plannen we de realisatie van het werk in. Voor de finale keuze van de kleuren en van de glassoort(en) ben je welkom in mijn atelier. De realisatie en de plaatsing van het glasraam voer ik zelf uit.

Duurzaam en tijdloos.

Glasramen op maat zijn een magische en bovendien duurzame eyecatcher. De oneindige metamorfose van het betoverende lichtspel zorgt voor een steeds veranderende warme sfeer. Goed weer of slecht weer, het glasraam blijft onvermoeibaar stralen met het aanwezige licht. De realisatie gebeurt met de grootste zorg en vakkundigheid. Daardoor zal glasraam dat je laat maken verschillende generaties lang gekoesterd worden. Het glas en het lood zijn pure materialen met een eindeloze levensduur.

A thing of beauty is a joy forever.

Een glasraam is levenslang en zorgeloos genieten van gelukzalig en magisch licht in jouw woning of zaak.

Wil je weten wat er in jouw woning mogelijk is? Stuur me een berichtje of bel me, en we spreken af om samen de mogelijkheden te bekijken. Bekijk ook zeker eens mijn Instagrampagina voor meer leuke realisaties.

contact

Ook deze klanten waren helemaal happy
met hun glasramen op maat

“Eigentijdse uitvoeringen van een oude ambacht. Een straffe dame om mee samen te werken. Sterk aanbevolen.”

Marc – Buizingen

“Ik heb in het verleden de kans gehad om met Isabelle te werken en nu heeft ze zich helemaal omgeschoold tot een “glasramen in lood”-meesteres! Prachtige creaties die zeker meer aandacht verdienen en waar je “waar voor je geld” hebt!”

Thierry – Brussel

“Isabelle werkt uiterst professioneel met heel veel liefde voor haar ambacht en aandacht voor de klant. Hier verzorgde ze de glasramen in de poort.”

Manon – Rozebeke